TIPSY NAILS GOBOX CONCEPT | NAIL SPA PALING MURAH DI KUALA LUMPUR

Setiap hari bekerja dari 9 hingga 5 adalah memenatkan bagi anda yang telah berumur. Minda dan badan anda perlu rehat dari bebanan kerja dan ‘stress’. Kadang-kadang waktu makan pun boleh tertinggal dan terabai. Habis waktu kerja sudah tentu anda ingin ‘chill’ dulu bersama rakan, ‘colleague’ atau ‘client’ anda. Bagi anda yang bekerja di tengah-tengah kota raya untuk pulang waktu petang begini sudah tentu ‘jam’ dan membosankan. Apa kata anda singgah di Gobox Concept. Di situ anda boleh ke Spa Tipsy Nails untuk mendapatkan rawatan spa paling murah di ‘centre of heart Kuala Lumpur’ dan juga anda boleh menikmati pelbagai makanan yang ada dijual di situ.  

Get Direction 

https://web.facebook.com/goboxconcept/

https://www.instagram.com/goboxconcept/

 

Pertama kalinya Che Ja ke Gobox Concept ketika ‘husband’ Che Ja membawa Che Ja di situ untuk ‘dinner’ bersama ‘colleague’ ‘husband’ Che Ja dan pada hari itu juga Che Ja membuat rawatan ‘manicure’, ‘padicure dan ‘waxing’. Harganya tidaklah semahal spa-spa lain di KL. Ketika itu terasa nak datang lagi selepas membuat rawatan di Tipsy Nail kerana Che Ja berpuas hati dengan layanan ‘beautician’ di situ yang peramah dan ‘sweet’ sentiasa senyum melayan pelanggan.’Owner Tipsy Nail’ yang cun itu sendiri ialah rakan kenalan Che Ja sendiri dan Che Ja baru mendapat tahu dia sudah miliki ‘business spa’ sendiri. 

 

 

TIPSY NAILS UNISEX SERVICES

Menicure – RM38

Pedicure – RM48

Menicure + Pedicure – RM79

Gel Colour – +RM25

Foot Massage + Neck & Shoulder – RM40

Waxing Eyebrow – RM10

Waxing Upperlip – RM8

Waxing Armpit – RM16

Waxing Half leg – RM55

Waxing Full leg – RM85

Tattoo Henna Eyebrow – RM25

Eyelash Perming – RM38

Eyelash Extension – RM100-RM180

Make Up Dinner – RM98

 

OPEN

7PM-1PM (MONDAY to THURSDAY)

7PM-2AM (FRIDAY to SUN)

 

CONTACT NO

CIK AYU – 018-9848328

 

LOCATED

GOBOX CONCEPT, 10, Jalan Liew Weng Chee, Au 2,

50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

 

FACEBOOK   |   INSTAGRAM

 

Get Direction <

 

Sebelum ke spa Tipsy Nails kami isi perut dulu. Che Ja belanja sikit gambar pizza. Walaupun banyak pilihan menu di Gobox Concept tetapi pizza menjadi pilihan kami. 

 

Leave a Reply